Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593762794449952.jpg

A-28 ~ 29 · SA-28 ~ 29

       

Material:

A-28 ~ 29 / Piring waja gulung panas (SPHC) 3.2t

SA-28 ~ 29 / Piring waja tahan karat (SUS304) 3t

Rampung:

Plating kromat A-28 ~ 29 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

ujar

Bisa diganti dadi krah alun kanggo variasi.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

  2. SA-28 ~ 29 minangka produk stainless steel, mula tahan karat banget.

Produk No.
Bobot (g)Lot
A-2812050
A-2911950
SA-28
11650
SA-2911750

PANALITEN

KONTAK US