Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593670745607400.jpg

A-13 (SS)

       

Material:

Plat baja A-13 / Hot digulung panas (SPHC) 3.2t

Rampung:

Plating chromate chinc (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

ujar

Bisa diganti dadi krah alun kanggo variasi.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

  2. Pipa kalebu jinis piring, mula gampang dipasang.

Produk No.
Bobot (g)Lot
A-1311150

PANALITEN

KONTAK US