Kabeh Kategori
EN

Omah>Products

PRODUCTS

CUSTOMISASI

Pangolahan Bar Tembaga Ora Standar

Kita nggunakake NC lathes kontrol numerik, mesin bubut otomatis, mesin bubut manual, mesin judhul adhem .....

Lathe NC Kaliber Gedhe, Produk Pusat Mesin

Kita nggunakake NC lathes kontrol numerik, mesin bubut otomatis, mesin bubut manual, mesin judhul adhem .....

Cutting Lathe CNC Compound NC

Kita nggunakake NC lathes kontrol numerik, mesin bubut otomatis, mesin bubut manual, mesin judhul adhem .....

Kustomisasi Proses Stamping Ora Standar

Kita nggunakake NC lathes kontrol numerik, mesin bubut otomatis, mesin bubut manual, mesin judhul adhem .....

Casting Paduan Seng

Kita nggunakake NC lathes kontrol numerik, mesin bubut otomatis, mesin bubut manual, mesin judhul adhem .....

KONTAK US