Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593680150383111.jpg

A-26 ~ 27 · SA-26 ~ 27

       

Material:

A-26 ~ 27 / Piring waja gulung panas (SPHC) 3.2t

SA-26 ~ 27 / Piring waja tahan karat (SUS304) 3t

Rampung:

Plating kromat A-26 ~ 27 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

ujar

Bisa diganti dadi krah alun kanggo variasi.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

  2. SA-26 ~ 27 minangka produk stainless steel, mula tahan karat banget.

Produk No.
EBobot (g)Lot
A-26(5)11650
A-26-5(6)11650
A-26-6
(7)11650
A-27(5)11550
A-27-5
(6)11550
A-27-6(7)11550
SA-26(5)11550
SA-26-5(6)11550
SA-26-6(7)11550
SA-27(5)11450
SA-27-5
(6)11450
SA-27-6(7)11450

PANALITEN

KONTAK US