Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593764620158150.jpg

A-30 ~ 31 · SA-30 ~ 31

       

Material:

A-30 ~ 31 / Piring waja gulung panas (SPHC) 4t

SA-30 ~ 31 / Piring waja tahan karat (SUS304) 4t

Rampung:

Plating kromat A-30 ~ 31 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

ujar

Bisa diganti dadi krah alun kanggo variasi.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

  2. SA-30 ~ 31 minangka produk stainless steel, mula tahan karat banget.

Produk No.
EBobot (g)Lot
A-30(5)24530
A-30-6(7)24530
A-31
(5)22230
A-31-6(7)22230
SA-30(5)23830
SA-30-6(7)23830
SA-31(5)21730
SA-31-6(7)21730

PANALITEN

KONTAK US