Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593658491251083.jpg

A-3 (SS) · SA-4 (SUS)

       

Material:

A-3 / Pelat baja sing digulung adhem (SPCC) 2.3t

SA-4 / Plat waja tahan karat (SUS304) 2t

Rampung:

A-3 / Plating krom seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

ujar

Bisa diganti dadi krah alun kanggo variasi.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

  2. SA-4 minangka produk stainless steel, mula tahan karat banget.

Produk No.
Bobot (g)Lot
A-35650
SA-45350

PANALITEN

KONTAK US