Kabeh Kategori
EN

Omah>pangaturan

pangaturan

Kita nyedhiyakake produk sing wis digawe kanggo saben jinis wiwit saka komoditas nganti produk khusus. Kita bakal nanggapi panjaluk pelanggan kanthi peralatan paling anyar lan teknologi canggih. Macem-macem, produksi volume sithik, akeh sithik, pangiriman cepet, regane murah. Tulung konsultasi karo kita apa wae. Sajrone lini produk wiwit dikirim nganti saiki, kita nanggapi macem-macem kabutuhan pelanggan.

Casting Paduan Seng

Die casting minangka cara pangolahan pemrosesan casting, yaiku metode pamrosesan nyuntikake logam kanthi suhu dhuwur menyang cetakan logam kanthi tekanan tinggi. Teknologi pangolahan iki uga bisa nggayuh produksi massal sajrone wektu sing luwih sithik, kanthi akurasi pangolahan sing dhuwur lan regane cukup murah.

Bahan pangolah: paduan seng

Pangobatan lumahing kasedhiya: krom padhang, krom matt, cat manggang, penyemprotan, lan proses elektroplating liyane

Kustomisasi Proses Stamping Ora Standar

Stamping minangka cara mbentuk sing nggunakake penet lan mati kanggo ngetrapake kekuwatan eksternal ing piring, strip, pipa, lan profil sing nyebabake deformasi utawa pamisahan plastik, saengga entuk bahan kerja (bagian sing ditekan) saka bentuk lan ukuran sing dikarepake.

Jinis bahan sing bisa dicithak: wesi, stainless steel, aluminium

Bisa nyedhiyakake perawatan lumahing: plating seng warna, pelapis nikel, pelapis kromium, plating timah, aluminium tahan asam uga bisa nyedhiyakake proses elektroplating liyane

Cutting Lathe CNC Compound NC

Kita nggunakake NC lathes kontrol numerik, mesin bubut otomatis, mesin bubut manual, mesin judhul adhem lan peralatan liyane kanggo ngolah bagean sing ora standar sing dibutuhake para pelanggan miturut gambar pelanggan.

Jinis bahan sing bisa dienggo: wesi, stainless steel, kuningan, tembaga, aluminium, resin

Pangobatan lumahing sing kasedhiya: pelapisan seng warna, pelapis nikel, pelapis kromium, pelapis timah, alumit, lan proses elektroplasi liyane

Lathe NC Kaliber Gedhe, Produk Pusat Mesin

Mesin bubut NC CNC kanthi mesin pemakan otomatis bisa nindakake proses-proces sing terus-terusan kanggo entuk produksi massal. Kajaba iku, lathe NC diameter amba kanthi sumbu C bisa digunakake kanggo ngolah produk kanthi diameter gedhe. Pusat mesin bisa ngrampungake macem-macem mesin kompleks. Mesin nutul bisa ngrampungake pirang-pirang bukaan lan operasi nutul. Umume digunakake kanggo produk olahan tembaga.

Jinis bahan sing bisa dicithak: wesi, stainless steel, kuningan, tembaga, aluminium

Pangobatan lumahing sing kasedhiya: pelapisan seng warna, pelapis nikel, pelapis kromium, pelapis timah, alumit, lan proses elektroplasi liyane

Pangolahan Bar Tembaga Ora Standar

Kita bisa ngolah produk strip tembaga sing dibutuhake para pelanggan kanthi nggunakake mesin doyo, mesin bending lan peralatan liyane miturut gambar pelanggan.

Jinis-jinis bahan mesin: tembaga

Pangobatan lumahing kasedhiya: plating nikel, plating chrome, plating timah, lan proses elektroplating liyane

    KONTAK US