Kabeh Kategori
EN

Omah>News

Produk Panas

  • AB-51 ~ 53
  • AB-460 ~ 463

hubungi kita

ADDRESS:89, Jalan Yezhang, Komunitas Wuqiao, Town Zhuanghang, Kabupaten Fengxian

TEL:021-57407335

E-MAIL:[email dilindhungi]

  • Faktor sing mengaruhi kualitas electroplating casting casting mati paduan seng?
    Faktor sing mengaruhi kualitas electroplating casting casting mati paduan seng?
    2020-10-26

    Kanggo casting casting paduan seng dadi perawatan permukaan sing elektroplasi, tautan iki penting banget. Yen electroplating durung rampung kanthi becik, kabeh gaweyan ing tahap wiwitan bakal muspra. Mula, kita kudu nggatekake proses elektroplasi produk. Banjur kualitas electroplating kena pengaruh faktor kasebut.

  • Ruang lingkup lan pangembangan kunci kabinet industri
    Ruang lingkup lan pangembangan kunci kabinet industri
    2020-09-04

    Ngomong babagan kunci kabinet industri, nyatane, akeh konsumen biasa sing ora ngerti babagan iki. Aku wis ndeleng akeh kunci, nanging umume digunakake ing saben dinane. Dadi kepiye kunci industri kabinet?

  • Apa sing kudu diwenehi perhatian ing proses desain cetakan casting casting?
    Apa sing kudu diwenehi perhatian ing proses desain cetakan casting casting?
    2020-06-18

    Wong ing industri umume ngerti manawa casting casting cetakan siji potong, lan jaminan dhasar casting casting paduan seng yaiku nggawe rencana sing apik kanggo cetakan casting. Dadi, apa bab sing kudu digatekake sajrone proses perencanaan cetakan casting mati? Ayo goleki editor!

  • Peranan kunci lawang lemari listrik ora bisa diabaikan
    Peranan kunci lawang lemari listrik ora bisa diabaikan
    2020-06-05

    Ing lapangan industri, peran kunci lawang kabinet listrik ora bisa diabaikan. Sampeyan bisa uga ora kenal banget. Ing ngisor iki kita bakal ngenalake kaluwihan aplikasi kunci kunci kabinet listrik.

  • Alesan mangaruhi kualitas pemutus mati
    Alesan mangaruhi kualitas pemutus mati
    2020-06-04

    Pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi sing terus-terusan, syarat kanggo produk casting bisa saya tambah akeh. Saka keamanan lan estetika duwe sarat sing dhuwur. Kontrol suhu permukaan cetakan die penting banget kanggo produksi bagian-komponen sing mati-kualitas tinggi.

  • Kepiye carane produsen pembuangan sedheng allah ngatasi gelembung udara?
    Kepiye carane produsen pembuangan sedheng allah ngatasi gelembung udara?
    2020-06-03

    Paduan seng yaiku campuran sing kasusun saka seng sing ditambah karo elemen liyane. Paduan seng gampang dibentuk, duwe plastisitas sing kuat, biaya murah, efisiensi pangolahan sing dhuwur, lan macem-macem aplikasi. Nanging, masalah umpluk (penyetrapan listrik lan penyemprotan) casting casting paduan seng Jiangmen minangka sawetara masalah. Dadi, kepiye carane ngrampungake panyebab blister?

  • Kauntungan saka produk casting casting paduan seng
    Kauntungan saka produk casting casting paduan seng
    2020-06-02

    Produk sing digawe saka casting pengecoran paduan seng duwe kualitas permukaan sing paling apik. Saiki digunakake ing produksi dolanan, barang-barang meja, kunci, dekorasi perangkat keras, casting listrik lan elektronik, aksesoris kamar mandi, suku cadang mobil, ritsleting, gesper logam, kasus jam tangan, Penggemar, barang-barang kebutuhan saben dinane, peralatan rumah tangga, peralatan kamera, audio, produk elektromekanik lan bagean liyane.

KONTAK US