Kabeh Kategori
EN

Omah>News>News Industry

Produk Panas

  • AB-51 ~ 53
  • AB-460 ~ 463

hubungi kita

ADDRESS:89, Jalan Yezhang, Komunitas Wuqiao, Town Zhuanghang, Kabupaten Fengxian

TEL:021-57407335

E-MAIL:[email dilindhungi]

  • Faktor sing mengaruhi kualitas electroplating casting casting mati paduan seng?
    Faktor sing mengaruhi kualitas electroplating casting casting mati paduan seng?
    2020-10-26

    For zinc alloy die castings to be electroplated surface treatment, this link is very important. If the electroplating is not done well, all the work in the early stage will be wasted. Therefore, we must pay attention to the electroplating process of the product. Then the quality of electroplating is affected by those factors.

  • Ruang lingkup lan pangembangan kunci kabinet industri
    Ruang lingkup lan pangembangan kunci kabinet industri
    2020-09-04

    Speaking of industrial cabinet locks, in fact, many ordinary consumers don't know much about it. I have seen many locks, but most of them are used in daily life. So how did the industrial cabinet lock come from?

  • Apa sing kudu diwenehi perhatian ing proses desain cetakan casting casting?
    Apa sing kudu diwenehi perhatian ing proses desain cetakan casting casting?
    2020-06-18

    People in the industry generally know that die casting is one-piece molding, and the basic guarantee of zinc alloy die castings is to make good plans for die casting molds. So what are the things that should be paid attention to during the die casting mold planning process? Let's take a look with the editor!

  • Peranan kunci lawang lemari listrik ora bisa diabaikan
    Peranan kunci lawang lemari listrik ora bisa diabaikan
    2020-06-05

    Ing lapangan industri, peran kunci lawang kabinet listrik ora bisa diabaikan. Sampeyan bisa uga ora kenal banget. Ing ngisor iki kita bakal ngenalake kaluwihan aplikasi kunci kunci kabinet listrik.

  • Alesan mangaruhi kualitas pemutus mati
    Alesan mangaruhi kualitas pemutus mati
    2020-06-04

    Pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi sing terus-terusan, syarat kanggo produk casting bisa saya tambah akeh. Saka keamanan lan estetika duwe sarat sing dhuwur. Kontrol suhu permukaan cetakan die penting banget kanggo produksi bagian-komponen sing mati-kualitas tinggi.

  • Kepiye carane produsen pembuangan sedheng allah ngatasi gelembung udara?
    Kepiye carane produsen pembuangan sedheng allah ngatasi gelembung udara?
    2020-06-03

    Paduan seng yaiku campuran sing kasusun saka seng sing ditambah karo elemen liyane. Paduan seng gampang dibentuk, duwe plastisitas sing kuat, biaya murah, efisiensi pangolahan sing dhuwur, lan macem-macem aplikasi. Nanging, masalah umpluk (penyetrapan listrik lan penyemprotan) casting casting paduan seng Jiangmen minangka sawetara masalah. Dadi, kepiye carane ngrampungake panyebab blister?

  • Kauntungan saka produk casting casting paduan seng
    Kauntungan saka produk casting casting paduan seng
    2020-06-02

    Produk sing digawe saka casting pengecoran paduan seng duwe kualitas permukaan sing paling apik. Saiki digunakake ing produksi dolanan, barang-barang meja, kunci, dekorasi perangkat keras, casting listrik lan elektronik, aksesoris kamar mandi, suku cadang mobil, ritsleting, gesper logam, kasus jam tangan, Penggemar, barang-barang kebutuhan saben dinane, peralatan rumah tangga, peralatan kamera, audio, produk elektromekanik lan bagean liyane.

KONTAK US