Kabeh Kategori
EN

Omah>About

Pambuka Company

Hoshimoto (Shanghai) Co., Ltd.

was established in 2004, fully funded by Japan Hoshimoto Co., Ltd. Since establishment, we always committed in R&D,manufacturing and selling variety kinds of hardware in the field of such as electro-mechanic, machinery, public infrastructure and so on.

Produk utama kami kalebu kunci kabinet distribusi, kunci panel distribusi, kunci koin, engsel, tarikan, batang tembaga, pengikat, baut, sekrup, terminal bumi lan sapanunggalane.

Kita ora mung bisa nyukupi permintaan sampeyan kanggo produksi ukuran cilik, uga bisa ngrampungake tugas Pabrik bermutu, multi-tipe, jangka pendek kanthi teknologi canggih, peralatan, tim riset lan pabrik ing jaban rangkah, kita bisa nyedhiyani sampeyan kanthi cepet, cepet lan layanan sing apik banget.

Kita nandheske produk bermutu, rega sing cukup, layanan sing apik, produksi lan kesetaraan kanggo saben pelanggan. Iki minangka komitmen sing ora bisa dilalekake.

Sajrone 16 taun kepungkur, kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh, akeh pelanggan apik lan komentar sing apik. Muga-muga bisa ngasilake kerjasama sing luwih akeh karo sampeyan mbesuk!

1971

Ditemokake ing

8000+

PEMBANGUNAN PRODUK

400+

Karyawan global

Sejarah Pangembangan

2017
2017

Kantor Hanoi sing diadegake ing Vietnam.

2014
2014

Tambah modal dadi USD 4 yuta.

2012
2012

Lulus sertifikasi ISO9001: 2008, ISO14000: 2004.

2004
2004

Madeg pabrik China 「Hoshimoto (shanghai) Co, Ltd Ltd.

2000
2000

Madeg pabrik Korea (STAR21).

1998
1998

Anyar nyiyapake pabrik judhul sing adhem lan pusat mesin, pabrik mesin panggilingan.

1991
1991

Perusahaan iki ganti jeneng dadi 「株式会社 ホ シ モ ト」

1990
1990

Pabrik pamroses bubut otomatis sing anyar Miwiti ngadhepi dodolan pasar domestik.

1984
1984

Pabrik pemrosesan NC sing anyar

1983
1983

Hoshimoto nyiyapake pabrik produk pamrosesan pers anyar kanggo nindakake produksi produk stamping sing ditemtokake dening pelanggan.

1971
1971

Nggawe Hoshimoto Metal Works. Produksi lan penjualan utama (penjualan langsung) engsel kanggo macem-macem kothak distribusi lan kothak operasi.

2017

Kantor Hanoi sing diadegake ing Vietnam.

Kantor Bisnis Global

Wiwit ngadeg saka Hoshimoto Co, Ltd, Kantor Kepala Jepang aktif
ngembangake pasar luar negeri lan diadegake cabang ing luar negeri.

KONTAK US