Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593593854119941.jpg

A-1-P · SA-2-P

       

Material:

Plat baja A-1-P / kadhemen (SPCC) 2.3t

SA-2-P / Plat waja tahan karat (SUS304) 2t

Rampung:

Plating kromat A-1-P / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

ujar

Bisa diganti dadi krah alun kanggo variasi.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

  2. SA-2-P minangka produk stainless steel, mula tahan karat banget.

Produk No.
Bobot (g)Lot
A-1-P3450
SA-2-P3150

PANALITEN

KONTAK US