Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1593679263233457.jpg

A-24 ~ 25 · SA-24 ~ 25

       

Material:

A-24 ~ 25 / Piring waja gulung panas (SPHC) 3.2t

SA-24 ~ 25 / Piring waja tahan karat (SUS304) 3t

Rampung:

Plating kromat A-20 ~ 21 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

ujar

Bisa diganti dadi krah alun kanggo variasi.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

  2. SA-24 ~ 25 minangka produk stainless steel, mula tahan karat banget.

Produk No.
Bobot (g)Lot
A-2412050
A-2511850
SA-24
11650
SA-2511650

PANALITEN

KONTAK US