Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Plane

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592296325328595.jpg

AB-51 ~ 53

        

Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Krom satelite plating

Gunakake Khusus:

Transformer voltase, kothak switch, papan bagean, kabinet kontrol, lan macem-macem jinis lemari kontrol.

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Kanggo panggunaan tangan kiwa lan tangan tengen. (Gunakake tangan kiwa utawa tangan tengen bisa diganti kanthi ngowahi cam lan plate stopper)


Produk No.ujarBobot (g)Lot
AB-51-1nganggo kunci37140
AB-51-2tanpa kunci36340
AB-52-1nganggo kunci23056
AB-52-2tanpa kunci22756
AB-53-1
nganggo kunci17180
AB-53-2tanpa kunci16380

PANALITEN

KONTAK US