Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Plane

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592276142931208.jpg

AB-351 ~ 353

            

Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Krom satelite plating

Gunakake Khusus:

kothak listrik, kothak bubuk / distribusi, macem-macem kabinet

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1.Tuas bisa dibukak / ditutup kanthi mencet tombol push ing sisih ndhuwur.

2. Kanggo panggunaan kiwa lan tengen (kiwa lan tengen bisa diganti kanthi mbalikke piring stopper lan mesin cuci penyesuaian.)

Produk No.ujarBobot (g)Lot
AB-351-1nganggo kunci36240
AB-351-2tanpa kunci36940
AB-352-1nganggo kunci27256
AB-352-2tanpa kunci26456
AB-353-1nganggo kunci20680
AB-353-2
tanpa kunci19780

PANALITEN

KONTAK US