Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Plane

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592210122406240.jpg

AB-451 ~ 453

           
Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Plating Chrome satelit

Gunakake Khusus:

Sistem kubik, distrbusi listrik lan panel kontrol, lsp.

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. anti banyu (Nggunakake O-ring lan sheet sheet)

2. Kanggo panggunaan tangan kiwa lan tangan tengen. (Panganggone tangan kiwa utawa tangan tengen bisa diganti kanthi ngowahi cam lan plate stopper)


Produk No.ujarBobot (g)Lot
AB-451-1
Plating chrome satelit / kanthi tombol35240
AB-451-2
Plating Chrome satelit / tanpa tombol29040
AB-452-1Plating chrome satelit / kanthi tombol26256
AB-452-2Plating Chrome satelit / tanpa tombol22056
AB-453-1Plating chrome satelit / kanthi tombol21080
AB-453-2Plating Chrome satelit / tanpa tombol19580

PANALITEN

KONTAK US