Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Plane

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1591865760668616.jpg

AB-152 ~ 153-1W

            

Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Plating chrome satelit / plating chrome

Gunakake Khusus:

Sistem kubik, distrbusi listrik lan panel kontrol, lsp.

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Bisa dikunci kaping pindho karo gembok kunci.

2.Jinis anti banyu, jinis aman.

3. Kanggo nggunakake kiwa lan tengen (kiwa lan tengen bisa diganti kanthi ngowahi piring stopper lan mesin cuci penyesuaian.)

Produk No.ujarBobot (g)Lot
AB-152-1-1WPlating Chrome / kanthi tombol55010
AB-153-1-1WPlating Chrome / kanthi tombol35810
AB-152-2-1WPlating Chrome satelit / tanpa tombol55010
AB-153-2-1WPlating Chrome satelit / tanpa tombol35810


PANALITEN

KONTAK US