Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Plane

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592207017101243.jpg

AB-262-1

            

Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Plating Chrome satelit

Gunakake Khusus:

Sistem kubik, distrbusi listrik lan panel kontrol, lsp.

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Kunci / Bukak kunci tombol bisa dibukak sekilas karo indikator.

2. Dadi tampilan Abang (Mbukak kunci) lan Ijo (Kunci).

3. Kerja instalasi gampang kanggo dipasang sementara bisa uga.

4. Iki spesifikasi anti banyu kanggo bentuk iga lan dikemas ing mburi lan awak tangan tengen.

5. Kanggo panggunaan tangan kiwa lan tangan tengen. (Panganggone tangan kiwa utawa tangan tengen bisa diganti kanthi ngowahi cam lan plate stopper)


Produk No.ujarBobot (g)Lot
AB-262-1nganggo kunci317.456

PANALITEN

KONTAK US