Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Plane

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592279994691955.jpg

AB-401 ~ 403

            

Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Krom satelite plating

Gunakake Khusus:

Transformer voltase, kothak switch, papan bagean, kabinet kontrol, lan macem-macem jinis lemari kontrol.

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Struktur sing tipis banget. jarak antarane permukaan instalasi lan plate stopper mung 12.5mm.

2. Ngadopsi kemasan sheet struktur anti banyu lan mbalikke sisih gagang.

3. Desgin khusus rong arah (kiwa lan tengen) kanggo muter bebarengan (miturut pangowahan arah, plate stopper lan nyetel mesin cuci bisa dideleng)


Produk No.ujarBobot (g)Lot
AB-401-1Krom satelite plating /nganggo kunci34142
AB-401-2Krom satelite plating /tanpa kunci35042
AB-402-1Krom satelite plating /nganggo kunci24356
AB-402-2Krom satelite plating /tanpa kunci24956
AB-403-1
Krom satelite plating /nganggo kunci18880
AB-403-2Krom satelite plating /tanpa kunci19080

PANALITEN

KONTAK US