Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Plane

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1590999244557014.jpg

AB-460 ~ 463

           

Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Plating chrome satelit / plating chrome

Gunakake Khusus:

Sistem kubik, distrbusi listrik lan panel kontrol, lsp.

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Waterproof (Nggunakake lan sheet sheet)

2. Kanggo panggunaan tangan kiwa lan tangan tengen. (Tangan kiwa utawa tangan tengen bisa diganti kanthi ngowahi cam lan plate stopper.)

Produk No.ujarBobot (g)Lot
AB-460-1Kanthi Kunci37440
AB-460-2Tanpa Kunci37440
AB-461-1Kanthi Kunci49440
AB-461-2Tanpa Kunci49440
AB-462-1
Kanthi Kunci29756
AB-462-2Tanpa Kunci29756
AB-463-1Kanthi Kunci22280
AB-463-2Tanpa Kunci22280

PANALITEN

KONTAK US