Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel sing abot banget

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594968802115319.jpg

A-91 (SS) · SA-91 (SUS)

       

Material:

Flat hinges for heavy-duty use

A-91/Hot rolled steel plate(SPHC)

SA-91 / Piring waja tahan karat (SUS304)

Rampung:

A-91 / Plating krom seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

  2. Bisa ditekuk miturut panggunaan.

PANALITEN

KONTAK US