Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel sing abot banget

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595303716562105.jpg

F-46 (SS) · SF-46 (SUS)

       

Material:

Engsel terus

F-46 / Plat baja sing digulung panas (SPHC)

SF-46 / Plat baja tahan karat (SUS304)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

Rampung:

F-46-1 / Dataran

Plating unichrome F-46-2 / Seng

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Tanpa bolongan (F-46-1) utawa karo bolongan (F-46-2)

  2. Engsel stainless steel mung spesifikasi tanpa bolongan.

Produk OraBobot (g)Lot
F-46-153710
F-46-253710
SF-46-151210

PANALITEN

KONTAK US