Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel sing abot banget

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594970551883176.jpg

A-92 (SS) · SA-92 (SUS)

       

Material:

Slip-joint hinges for heavy-duty use

A-92/Rolled steel plate(SS)

SA-92 / Piring waja tahan karat (SUS304)

Rampung:

A-92/Mirror surface buffing

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis tengen utawa kiwa. Gambar kasebut nuduhake jinis kiwa. Tengen minangka jinis sing ngelawan.

PANALITEN

KONTAK US