Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel sing abot banget

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595297228258655.jpg

F-2 (SS) · SF-2 (SUS)

       

Material:

Tandha engsel kanggo nggunakake tugas abot

F-2 / Plat baja sing digulung panas (SPHC) 3t

SF-2 / Plat waja tahan karat (SUS304) 3t

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1.Jinis utawa jinis paralel.

Produk OraBobot (g)Lot
F-2 (Tipe rata)11850
F-2 (Tipe paralel)11850
SF-2(Jinis rata)11950
SF-2(Jinis paralel)11950

PANALITEN

KONTAK US