Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel sing abot banget

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595311733535421.jpg

SF-48-1 ~ 4 (SUS)

       

Material:

Engsel datar kanggo nggunakake tugas abot

Piring waja tahan karat (SUS304)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

Rampung:

Buffing permukaan kaca
PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. engsel baja sing apik duwe resistensi korosi sing apik.

Produk Ora L
W t P1 P2 P3 M D H N
bobot
SF-48-1 100 100 6 60 30 30 M6
8 16 6 500
SF-48-2 75 75 6 50 40 M6 8 16 4 305
SF-48-3 65 65 5 40 35 M5 6 14 4 190
SF-48-4 50 50 5 35 20 M4 6 14 4 110

PANALITEN

KONTAK US