Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel sing abot banget

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595235049979618.jpg

F-1 (SS)

       

Material:

Tandha engsel kanggo nggunakake tugas abot

Plat baja sing digulung panas (SPHC) 3t

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1.It can be selected according to your application.

Produk Ora L W N Bobot (g) Lot
F-1-1
100 80 5 241.7 20
F-1-2
90 60
5 176.6 30
F-1-3 60 50 3 103.2 50

PANALITEN

KONTAK US