Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel sing abot banget

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595304855891162.jpg

SF-50-44 (SUS)

       

Material:

Engsel datar kanggo nggunakake tugas abot

Piring waja tahan karat (SUS304)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

Rampung:

Buffing

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. engsel baja sing apik duwe resistensi korosi sing apik.

Produk Ora Bobot (g) Lot
SF-50-44 45 50

PANALITEN

KONTAK US