Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Plane

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592207649169748.jpg

ABP-252-1

            

Material:

Plat baja sing digulung adhem (SPCC)

Rampung:

Plating chromate sing nyata

Warna Standar:

Rekomendasi torsi sekrup soyo tambah piring 0.1 ON.m

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Screw bisa dikencengi sanajan rada adoh.

2. Kanggo pihak abang, ijo nggambarake kunci kunci.

3. Panganggone bahan resin bertulang serat kaca, daya tahane apik banget.

4. Alur kunci mburi, gasket karet kanthi kinerja tahan banyu iku apik.

5. Kanthi nyetel spacer mburi lan arah baffle, bisa ngowahi arah puteran gagang.


Produk No.ujarBobot (g)Lot
ABP-252-1nganggo kunci31040

PANALITEN

KONTAK US