Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Plane

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1591863660748859.jpg

AB-151-1S ~ 154-1S

            

Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Plating chrome satelit / plating chrome

Gunakake Khusus:

Sistem kubik, distrbusi listrik lan panel kontrol, lsp.

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Tombol SC2000 kanggo keamanan sing luwih apik disetel dening manajemen tombol non H200.

2. Silinder dhukungan tombol SC2000 yaiku struktur pin pin, mula, sisipan lan ekstraksi tombol iku lancar.

3. Mekanisme digabungake yen gagang kasebut dipeksa metu kanthi mencet tombol.

4. Pilih plating Chrome chrome utawa plating chrome nalika ording.

Produk No.ujarBobot (g)Lot
AB-151-1-1SPlating Chrome / kanthi tombol67036
AB-151-2-1SPlating Chrome satelit / tanpa tombol67036
AB-152-1-1SPlating Chrome / kanthi tombol52040
AB-152-2-1SPlating Chrome satelit / tanpa tombol52040
AB-153-1-1SPlating Chrome / kanthi tombol39040
AB-153-2-1SPlating Chrome satelit / tanpa tombol39040
AB-154-1-1SPlating Chrome / kanthi tombol28072
AB-154-2-1SPlating Chrome satelit / tanpa tombol28072


PANALITEN

KONTAK US