Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci Plane

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1591951750272125.jpg

AB-102 ~ 103

            

Material:

Paduan seng (ZDC)

Rampung:

Krom satelite plating / plating chrome

Gunakake Khusus:

kothak listrik, kothak distribusi, macem-macem kabinet

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1.Gang ditanem katun (PAT.P) saka jinis push-up yaiku; Sudut pop-up ukurane gedhe lan dawa gagang dawa, mula gampang ditahan lan dikendhaleni.

 (1) Gagang kasebut ora ndadak pop-up amarga kena disengaja.

 (2) Yen ditempelake ing awak utama sing cedhak karo bagean liyane, gampang ditangani lan ora ngalangi operasi liyane.

2. Kinerja anti banyu ing utawa bagean saka birm mburi. (PAT.P)

3. Plating ditrapake kanthi bebas supaya bisa banget nglindhungi bentuk dadi karat utawa karat. lan uga katon unggul.

4. Bisa digunakake kanthi loro cara kanggo wong sing kiwa lan kiwa. (Kanggo ngganti saka tangan tengen utawa kosok balene, mung mbalikake nut pengikat lan papan kontrol.)

5. Iki dirancang kanthi gaya sing dibangun kanthi tombol lan katon canggih banget. (PAT.P)

Produk No.ujarBobot (g)Lot
AB-102-1-1Plating Chrome / kanthi tombol56935
AB-102-1-2Chrome plating / tanpa tombol60135
AB-103-1-1Plating Chrome / kanthi tombol41635
AB-103-1-2Chrome plating / tanpa tombol44035
AB-102-2-1Plating chrome satelit / kanthi tombol56935
AB-102-2-2
Plating Chrome satelit / tanpa tombol60135
AB-103-2-1Plating chrome satelit / kanthi tombol41635
AB-103-2-2Plating Chrome satelit / tanpa tombol44035

PANALITEN

KONTAK US