Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Gendera Gendera

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595234702485522.jpg

SAP-10 (SUS)

       

Material:

Engsel gendera stainless steel

Piring waja tahan karat (SUS304)

Rampung:

Rampung rambut

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis tengen utawa kiwa.

  2. Gambar kasebut nuduhake jinis kiwa. Tengen minangka jinis sing ngelawan.

Produk OraBobot (g)Lot
SAP-10-1L160.820
SAP-10-1R160.820
SAP-10-2L155.440
SAP-10-2R155.440

PANALITEN

KONTAK US