Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Gendera Gendera

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595230424318313.jpg

AP-2-1 · SAP-2-1

       

Material:

Tandha engsel

AP-2-1 / Plat baja sing digulung panas (SPHC) 3t

SAP-2-1 / Plat stainless steel (SUS304) 3t

Rampung:

Plating kromat AP-2-1 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

Produk OraBobot (g)Lot
AP-2-1L7450
AP-2-1R7450
SAP-2-1L7650
SAP-2-1R7650

PANALITEN

KONTAK US