Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Gendera Gendera

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595227584181498.jpg

SAP-1 (SUS)

       

Material:

Engsel gendera stainless steel

Plat waja tahan karat (SUS304) 3t

Gunakake Khusus:

Peralatan ruangan, macem-macem panel

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis tengen utawa kiwa. Gambar kasebut nuduhake jinis kiwa. Tengen minangka jinis sing ngelawan.

Produk OraBobot (g)Lot
SAP-1L13850
SAP-1R13850

PANALITEN

KONTAK US