Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Gendera Gendera

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595231307888368.jpg

AP-2-2 · SAP-2-2

       

Material:

Tandha engsel

AP-2-2 / Plat baja sing digulung panas (SPHC) 3t

SAP-2-2 / Plat stainless steel (SUS304) 3t

Rampung:

Plating kromat AP-2-2 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

Produk OraBobot (g)Lot
AP-2-2L12830
AP-2-2R12830
SAP-2-2L13130
SAP-2-2R13130

PANALITEN

KONTAK US