Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Gendera Gendera

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595232231570430.jpg

AP-4 (SS)

       

Material:

Tandha engsel

Plat baja AP-4 / Panas digulung (SPHC) 3.2t

Rampung:

Plating kromat AP-4 / Seng only Mung pin)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

ujar:

Mesin cuci rata kuningan kalebu

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Bisa ditekuk miturut panggunaan.

  2. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

Produk OraL1L2L3Bobot referensi lawang (Kg)Bobot (g)Lot
AP-4-1162152755056930
AP-4-21121025035387.210
AP-4-38272352527410

PANALITEN

KONTAK US