Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Gendera Gendera

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595231785416878.jpg

AP-3 (SS) · SAP-3 (SUS)

       

Material:

Tandha engsel

Plat baja AP-3 / Panas sing digulung (SPHC)

Pelat stainless steel SAP-3 / (SUS304)

Rampung:

SAP-3 / Rampung rambut

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis tengen utawa kiwa.

  2. Gambar kasebut nuduhake jinis kiwa. Tengen minangka jinis sing ngelawan.

PANALITEN

KONTAK US