Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges sing Disembunyikan

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594798664318371.jpg

A-81-3 · SA-81-3

       

Material:

Hinges sing ndhelik

A-81-3/Cold rolled steel plate(SPCC)2.3t,

SA-81-3 / Piring waja tahan karat (SUS304) 2t

Rampung:

Plating kromat A-81-3 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1.Jinis utawa tengen. Gambar kasebut nuduhake jinis sing bener. Ngiwa minangka jinis sing ngelawan.

Produk No.Bobot (g)Lot
A-81-354100
SA-81-349100

PANALITEN

KONTAK US