Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges sing Disembunyikan

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594799198802826.jpg

A-81-4 · SA-81-4

       

Material:

Hinges sing ndhelik

A-81-4 / Plat baja sing digulung adhem (SPCC) 2.3t,

SA-81-4 / Piring waja tahan karat (SUS304) 2t

Rampung:

Plating kromat A-81-4 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1.Jinis utawa tengen. Gambar kasebut nuduhake jinis sing bener. Ngiwa minangka jinis sing ngelawan.

Produk No.Bobot (g)Lot
A-81-4L53100
A-81-4R53100
SA-81-4L48100
SA-81-4R48100

PANALITEN

KONTAK US