Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges sing Disembunyikan

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594953760244536.jpg

A-85-2 ~ 4 (SS)

       

Material:

Hinges sing ndhelik

Pelat baja sing digulung panas (SPHC)

Rampung:

Plating chromate chinc (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Panel gedhe lsp.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Bisa digunakake kanggo lawang sing abot amarga kekandelan piring.

Produk Ora
H1H2h1h2Bobot (g)Lot
A-85-232.53230249100
A-85-335.032333251100
A-85-438.033355257100

PANALITEN

KONTAK US