Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges sing Disembunyikan

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594793900631854.jpg

A-80-20 (SS)

       

Material:

Hinges sing ndhelik

Pelat baja sing digulung panas (SPHC) 3.2t

Rampung:

Plating chromate chinc (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

Produk No.Bobot (g)Lot
A-80-20287100

PANALITEN

KONTAK US