Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges sing Disembunyikan

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594797632536761.jpg

A-81-2 (SS)

       

Material:

Hinges sing ndhelik

Plat baja sing digulung adhem (SPCC) 2.3t

Finsh:

Plating chromate chinc (Namung hinge)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1.Jinis utawa tengen. Gambar kasebut nuduhake jinis sing bener. Ngiwa minangka jinis sing ngelawan.

Produk No.Bobot (g)Lot
A-81-256100

PANALITEN

KONTAK US