Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Hinges sing Disembunyikan

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1595225930307714.jpg

A-100/120 · SA-100/120

       

Material:

Hinges sing ndhelik

Baja A-100/120 / Rolled (SS)

Piring SA-100/120 / Baja tahan karat (SUS304)

Rampung:

Plating kromat A-100/120 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Papan distribusi, macem-macem panel.

ujar:

A-120-6 · SA-120-6 dudu jinis tulang rusuk

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Iki engsel sing didhelikake supaya ora ditampilake saka njaba. 

PANALITEN

KONTAK US