Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594025326850149.jpg

A-32 ~ 33 · SA-32 ~ 33

       

Material:

A-32 ~ 33 / Piring waja gulung panas (SPHC) 4t

SA-32 ~ 33 / Piring waja tahan karat (SUS304) 4t

Rampung:

Plating kromat A-32 ~ 33 / Seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

ujar

Bisa diganti dadi krah alun kanggo variasi.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

  2. SA-32 ~ 33 minangka produk stainless steel, mula tahan karat banget.

Produk No.
Bobot (g)Lot
A-3226620
A-3324220
SA-32
25920
SA-3323520

PANALITEN

KONTAK US