Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci baja tahan karat

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592465494513006.jpg

SAB-901 ~ 903

            

Material:

Baja tahan karat (SUS304)

Rampung:

Buffing permukaan kaca

Gunakake Khusus:

Kothak listrik, kothak distribusi, macem-macem kabinet

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Digawe saka stainless steel, nyedhiyakake resistansi korosi sing apik banget.

2. Waterproof (Nggunakake O-ring lan sheet sheet)

3. Kanggo panggunaan tangan tengen kiwa.


Produk No.ujarBobot (g)
SAB-901-1Kanthi tombol541
SAB-901-2Tanpa kunci
559
SAB-902-1Kanthi tombol283
SAB-902-2Tanpa kunci308
SAB-903-1Kanthi tombol234
SAB-903-2Tanpa kunci255

PANALITEN

KONTAK US