Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci baja tahan karat

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592453208805978.jpg

SAB-401R ~ 403R

           
Material:

Baja tahan karat (SUS304)

Rampung:

Rampung garis rambut

Gunakake Khusus:

Sistem kubik, distrbusi listrik lan panel kontrol, lsp.

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. gagang baja tahan karat tahan karat.

2. Kanggo nggunakake kiwa lan tengen (kiwa lan tengen bisa diganti kanthi ngowahi piring stopper lan mesin cuci penyesuaian.)

Produk No. ujar Bobot (g) Lot
SAB-401R-1
nganggo kunci 420 10
SAB-402R-1
nganggo kunci 325 10
SAB-403R-1
nganggo kunci 240 10

PANALITEN

KONTAK US