Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci baja tahan karat

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592451312932831.jpg

SAB-901R ~ 903R

            

Material:

Baja tahan karat (SUS304)

Rampung:

Buffing permukaan kaca

Gunakake Khusus:

Kothak listrik, kothak distribusi, macem-macem kabinet

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Waterproof (Nggunakake O-ring lan sheet sheet)

2. Nggunakake bagean dhasar jinis bunder kanthi bentuk populer.

3. Kanggo panggunaan tangan kiwa lan tangan tengen.

Produk No. ujar Bobot (g) Lot
SAB-901R-1 Kanthi tombol 540 40
SAB-902R-1 Kanthi tombol 280 40
SAB-903R-1 Kanthi tombol 230 60

PANALITEN

KONTAK US