Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci baja tahan karat

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592797240478684.jpg

SAB-81 ~ 83

            

Material:

Baja tahan karat (SUS304)

Rampung:

Awak utama / Motong

Gunakake Khusus:

Kothak listrik, kothak distribusi, macem-macem kabinet

ujar

Key AB-80-H didol kanthi kapisah

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Digawe saka stainless steel, nyedhiyakake resistansi korosi sing apik banget.

2. Waterproof (Nggunakake O-ring lan sheet sheet)

3. Kanggo panggunaan tangan tengen kiwa.


Produk No.Bobot (g)Lot
SAB-8130060
SAB-83144
210

PANALITEN

KONTAK US