Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci baja tahan karat

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1590999244557014.jpg

SAB-461 ~ 463

           

Material:

Baja tahan karat (SUS304)

Rampung:

Rampung rambut

Gunakake Khusus:

Sistem kubik, distrbusi listrik lan panel kontrol, lsp.

ujar

No Key / H200

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Waterproof (Nggunakake lan sheet sheet)

2. Kanggo panggunaan tangan kiwa lan tangan tengen. (Tangan kiwa utawa tangan tengen bisa diganti kanthi ngowahi cam lan plate stopper.)

Produk No.ujarBobot (g)Lot
SAB-461-1Kanthi Kunci22210
SAB-462-1Kanthi Kunci22210
SAB-463-1Kanthi Kunci22210

PANALITEN

KONTAK US