Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>kunci>Kunci baja tahan karat

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1592797991527366.jpg

SAB-75-1

            

Material:

Baja tahan karat (SUS304)

Rampung:

Tutup / Motong

Gunakake Khusus:

Kothak listrik, kothak distribusi, macem-macem kabinet

ujar

Tombol kunci (NO.075-1, NO.075-2) didol kanthi kapisah

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Digawe saka stainless steel, nyedhiyakake resistansi korosi sing apik banget.

2. Kanggo panggunaan tangan tengen kiwa.

Produk No.Bobot (g)Lot
SAB-75-17676

PANALITEN

KONTAK US