Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594190355567129.jpg

A-70 (SS) · SA-70 (SUS)

       

Material:

A-70 / Baja gulung panas (SPHC) 3.2t

SA-70 / Baja tahan karat (SUS304) 3t

Rampung:

A-70 / Plating krom seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Kabeh jinis panel.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi

1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

2.SA-70 minangka produk stainless steel, dadi tahan karat banget.


Produk No.Bobot (g)Lot
A-7015930
SA-7015530

PANALITEN

KONTAK US