Kabeh Kategori
EN

Omah>Products>Hinges · Pins · Pipa>Engsel anti banyu

  • https://www.hoshimoto-sh.com/upload/product/1594087948490374.jpg

A-40 (SS) · SA-40 (SUS)

       

Material:

Plat baja A-40 / Panas digulung (SPHC) 4t

SA-40 / Plat waja tahan karat (SUS304) 4t

Rampung:

A-40 / Plating krom seng (Mung pin)

Gunakake Khusus:

Distribusi, papan kontrol, kabeh jinis panel anti banyu.

ujar

Bisa diganti dadi krah alun kanggo variasi.

PANALITEN
  • Feature
  • Model & Pangandikan
  • Ukuran Gambar & Instalasi
  1. Jinis slip-joint lan gampang dipasang ing panel.

  2. SA-40 minangka produk stainless steel, mula tahan karat banget.

Produk No.
Bobot (g)Lot
A-40-226020
A-40-323820
SA-40-2
25420
SA-40-323120

PANALITEN

KONTAK US